Det naturlige utgangspunkt for aktivitetsferien

Dagali byr på et kjempeutvalg av spennende aktiviteter, enten du vil komme om vinteren eller om sommeren. Her finnes turmuligheter i alle retninger, både på ski og på beina.

Alpinsenteret Dagali Fjellpark ligger bare 3 kilometer fra hotellet og kan friste med lange bakker og Norges lengste (og tøffeste?) kjelkeløype. Du kan også bli med på snøscootertur eller prøve deg som rallyfører på isbane.

I Uvdal ligger Uvdal alpinsenter. Og på Geilo finnes det utallige alpinanlegg og parker.

Om sommeren er Dagali verdenskjent for Numedalslågen, som er i toppklasse for rafting og elvepadling. Elva byr naturligvis også på flotte fiskeplasser. Med Norges største nasjonalpark, Hardangervidda, bare noen kilometer unna kan vi med hånden på hjertet si at turmulighetene er ubegrenset.

I Dagali finnes opplevelser og aktiviteter for de aller fleste!

Vil du ha flere spennende sommeropplevelser kan du prøve deg på gokartbanen, utfordre vennegjengen i paintball eller buestkytingsspillet Archery Tag. Eller hva med å rappellere ned en 40 meters fjellvegg? Blir dette for voldsomt kan du ta en rolig sykkeltur og oppleve naturen på nært hold.

 Vinteropplevelser i Dagali-området:

Alpint og snowboard

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, som ligger bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Senteret har T-krokheis og egen barneheis og varierte bakker. Her er slakke bakker for nybegynnere og barn, og mer utfordrende bakker for de som er mer erfarne.

les mer

Kjelkeløype

Kjelkeløypa i Dagali Fjellpark er 1850 meter lang og består av rette fartsetapper, svinger og kuler. På godt føre kan kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna! Kjelker er populært både blant voksne og større barn. Ta gjerne med vennegjengen eller bedriften for en heftig vinteropplevelse.

les mer

Isbaner og snøscooter

På Dagali Flyplass, bare 2 kilometer fra hotellet tilbyr Dagaliopplevelser motorbaserte vinteraktiviteter. Vil du prøve deg som rallysjåfør eller bli tryggere på glatt føre finnes det egne isbaner for bilkjøring. Du kan også bli med på snøscootersafari eller kjøre snøscooter på bane.

les mer

Langrenn

Langrenn og skiløyper I Hol kommune er det ca 515 km preparerte skiløyper. Av dette er 150 km i området Dagali/Dagalifjellet. Løypene har variert vanskelighetsgrad og du kan velge mellom skogsløyper og snaufjell. Området er sikkert å ferdes i, og med liten eller ingen...

les mer

Hundekjøring – kjør ditt eget hundespann

Geilo Husky tar deg med på en opplevelsesrik tur med utgangspunkt fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda.

les mer

Lagspill – paintball og archery tag

Engasjerende lagspill - Paintball og Archery Tag   Utfordre vennegjengen, storfamilien eller bedriften med morsomme lagspill. Du føler adrenalinet koke i kroppen når du hopper frem fra gjemmestede og sikter på fienden. Dagali kan friste med flere paintballbaner samt...

les mer

Naturparker

Ta en tur fra Dagali, eller legg inn et stopp på veien, for å besøke en av naturparkene i området; Langedrag, Bjørneparken eller Hardangervidda Natursenter.

les mer

 Sommeropplevelser i Dagali-området:

Vandring

Dagali ligger like ved to nasjonalparker; Hardangervidda nasjonalpark og Hallingskarvet nasjonalpark, og byr på flotte fjellturer i lettgått terreng.

Gå en kort kveldstur ut fra hotellet eller legg ut på en spennende ekspedisjon i høyfjellet. Vi kjenner området godt og hjelper deg gjerne med å finne de beste rutene.

les mer

Rafting og elvesport

Rafting er en opplevelse du bare må prøve! Her får du utfordret deg selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Du vil kjenne sug i magen, få vannsprut i fjeset og garantert smile fra øre til øre, uansett hvilken raftingtur du legger ut på. Finn din favoritt, fra rolige familieturer til rå ekstremturer.

les mer

Gokart og motoraktiviteter

Bare to kilometer fra Dagali Hotel finner du Dagaliopplevelsers motorsenter. Her er det mye moro for deg som liker brummende motorer og dekk som hviner. Bilklubber og liknende kan leie flystripa til treff.

les mer
Rappellering med Dagaliopplevelser

Rappellering

Tør du fire deg ned 16 etasjer? I rappellveggen får du virkelig testet deg selv.

Godt sikret i tau og med erfarne guider til å hjelpe deg kan du klatre ned den 40 meter høye fjellveggen. Et garantert kick!

Det er ikke få som har utfordret høydeskrekken i rappellveggen. Pulsen er høy på toppen og smilet er tilsvarende bredt etterpå.

Rappellering passer best for grupper og er et utfordrende og populært innslag både på klasseturer og firmaturer.

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Juving

Juving vil si at man klatrer, rappellerer, hopper, sklir og svømmer – på alle mulige måter tar seg ned et juv.

Iført våtdrakt og med hjelm og flytevest er du klar til å forsere juvet – fra topp til bunn – det er nemlig bare én vei ut – ned.

Full On inviterer til juving i særklasse gjennom Ølmosjuvet i Uvdal. Sammen med erfarne guider får du adrenalinfylt naturopplevelse.

Her får du garantert utfordret noen grenser!

Kajakker i Dagali

Elvepadling

Er du en ivrig elvepadler har du garantert hørt om Dagalifallene, som tiltrekker seg padlere fra hele verden om sommeren. Er du uerfaren, men med lyst til å prøve deg i det våte element kan du bli med på kajakkskole. Der kan du også finpusse ferdigheter som eskimorulle eller leie kajakk.

Vil du heller kaste deg rett ut i heftige strømmer kan du bli med i tandemkajakk – der du har med en erfaren padler i kajakken slik at dere kan forsere store stryk.

Power Turn Buggy hos Dagaliopplevelser

Power Turn Buggy

Som eneste sted i Norge kan du prøve Power Turn Buggy hos Dagaliopplevelser på Dagali Flyplass.

Dette er et morsomt kjøretøy med to motorer, én som styrer hjulsettet på hver side, der to personer skal manøvrere sammen.

Dette krever godt samarbeid og kommunikasjon.

En morsom vri på en tembuildingstur og veldig populært på firmaturen. Power Turn Buggy kan brukes hele året.

Lagspill – paintball og archery tag

Engasjerende lagspill - Paintball og Archery Tag   Utfordre vennegjengen, storfamilien eller bedriften med morsomme lagspill. Du føler adrenalinet koke i kroppen når du hopper frem fra gjemmestede og sikter på fienden. Dagali kan friste med flere paintballbaner samt...

les mer

Naturparker

Ta en tur fra Dagali, eller legg inn et stopp på veien, for å besøke en av naturparkene i området; Langedrag, Bjørneparken eller Hardangervidda Natursenter.

les mer

Fiske

Prøv fiskelykken! Hardangervidda har utallige vann og elver og er kjent som noe av det beste fiskeområdet etter ørret i sør-Norge. I tillegg til rent sportsfiske drives det utstrakt næringsfiske på vidda. Dette spesielt på østvidda, hvor rakfiskproduksjonen har lange...

les mer

Sykling

I Dagali-området er det mange fine muligheter for å bruke sykkel. Det finnes flere skogsbilveier som egner seg meget godt. Flere av disse går langs vassdrag slik at sykkelturen kan kombineres også med fiske. Tilsammen er det ca 60 kilometer med sykkelveier. Dagali er...

les mer

Foto: Emile Holba

Her finner du Dagali:

...og aktivitetene du må få med deg når du er her

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel