Alpint og snowboard i Dagali

Dagali Fjellpark – Familiens favoritt

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Senteret har T-krokheis og egen barneheis og varierte bakker. Her er slakke bakker for nybegynnere og barn, og mer utfordrende bakker for de som er mer erfarne.

Når barna får kontroll over skiene eller snowboardet blir gjerne kuleløypa, med kuler, hopp og morsomme svinger favoritten. De minste og de forsiktige koser seg i «Bestemorløypa», som er senterets lengste og slakkeste bakke. De mer erfarne skiløperne trener gjerne svinger i «Bratthenget» eller «Kvikk Lunsj-løypa». Er du av de som ikke kan få nok av pudder er det også en egen offpisteløype.

Alle bakkene kommer ned på samme sted, så du har oversikt over barna, selv om dere ikke kjører sammen.

Her er det god plass til alle, så du kan nyte tiden til å stå på ski – ikke i heiskø.

Andre aktiviteter:

Senteret tilbyr også andre aktiviteter, de har Norges lengste kjelkebakke på nesten 2 kilometer, samt airboard – styrbare luftmadrasser til bruk på snø. For grupper tilbys også skikonkurranser og teambuilding.

Mat og drikke:

I Fjellparken Kro finner du god mat til en hyggelig pris. Gå ikke glipp av de hjemmebakte kanelbollene eller de berømte kyllingwrapsene! Kroa har sjenkebevilling, så vil du avslutte skidagen med noe godt i glasset kan du gjøre det der.

Skiutleie:

Dagali Fjellpark har en velutstyrt skiutleie med godt utvalg av alpinski til både voksne og barn, nybegynnere og erfarne. Her kan du også leie snowboard og langrennsutstyr.

 

Høst i Dagali

Norges lengste (og råeste?) kjelkeløype

Kjelkeløypa i Dagali Fjellpark er 1850 meter lang og består av rette fartsetapper, svinger og kuler. På godt føre kan kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna! Kjelker er populært både blant voksne og større barn. Ta gjerne med vennegjengen eller bedriften for en heftig vinteropplevelse.

Mange tror at kjelkekjøring er litt kjedelig og passer best for barn, men da har de ikke prøvd seg i løypa i Dagali!

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Spennende Airboard

Airboard er en styrbar luftmadrass til bruk i alpinbakker eller løssnø. Du ligger med nesa først og får en vanvittig fartsfølelse der du suser nedover løypene. For å styre bruker du kroppsvekten og du får naturligvis grundig opplæring før du setter utfor bakken.

Skiheisen er godkjent for airboard, og bringer deg raskt til toppen.

Airboard kan virke skummelt, men airboardet er mykt og du lærer raskt å bremse med kroppen. Gå ikke glipp av sjansen til å prøve airboard når du først er i Dagali!

Litt lenger unna finner du flere, store alpinanlegg:

Logo-Geilo-webGeilo ligger 24 km fra Dagali. Skibakkene og løypene i Geilo Skisenter finnes i alle vanskelighetsgrader. Hele 40 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker.

 

 

 

uvdal alpin logo

Uvdal Alpinsenter ligger ca 2 mil fra Dagali Hotel. Senteret har  en høydeforskjell på hele 620 meter og hvor høyeste punkt er 1209 m.o.h. 25 nedfarter, 5 heiser og egen alpinpark.

Her finner du Dagali:

...og aktivitetene du må få med deg når du er her

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel