Motorsenter med gokartbane på Dagali Flyplass

Bare to kilometer fra Dagali Hotel finner du Dagaliopplevelsers motorsenter. Her er det mye moro for deg som liker brummende motorer og dekk som hviner. Bilklubber og liknende kan leie flystripa til treff.

Blå logo 600

 

Gokart på Dagali Flyplass

Gokart

Dagaliopplevelser har en morsom, utendørs gokartbane med 20 gokarter og automatisk tidtakingssystem. Egne gokarter for barn fra 8 år. Her kan du utfordre deg selv eller vennegjengen – hvem får de beste rundetidene?

Gokartbanen er åpen fra mai – oktober. Hver dag i skolens ferier er det drop-inn, ellers bør man bestille først. Lørdager anbefales uansett forhåndsbestilling, for å slippe lang ventetid.

 

Power Turn Buggy hos Dagaliopplevelser

Power Turn Buggy

Som eneste sted i Norge kan du prøve Power Trun Buggy hos Dagaliopplevelser. Dette er et morsomt kjøretøy med to motorer, én som styrer hjulsettet på hver side, der to personer skal manøvrere sammen.

Dette krever godt samarbeid og kommunikasjon. En morsom vri på en tembuildingstur og veldig populært på firmaturen. Power Turn Buggy kan brukes hele året.

 

Bilslalom på Dagali Flyplass

Bilslalom

Liker du Top Gear og brummende motorer? Nå kan du prøve deg som sjåfør på bilslalom, der det er om å gjøre å komme seg gjennom en oppsatt bane på kortest mulig tid. Holder du flyten gjennom svingene eller er du for brå, slik at bilen får sleng, til glede for publikum?

Bilslalom krever førerkort og passer for firmagrupper, utdrikningslag og andre grupper som vil ha noen timer med fartsfylt moro. Det er mulig å kjøre bilslalom hele året.

Bildegalleri

Her finner du Dagali:

...og aktivitetene du må få med deg når du er her

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel