Fasiliteter og fellesområder

Du finner gratis wifi på hele hotellet, både på rommene og i fellesområdene.

Spisesal

Hotellet har store fellesområder med god plass til alle sine gjester. Spisesalen ligger sydvendt med storslagen panoramautsikt over hele Dagali og mot Dagalifjell. Her er det plass til 150 personer.

Gamlestuene

Den eldste delen av hotellet er fra ca 1750 og er i dag en peisestue åpen for alle hotellets gjester. Går du videre innover i den gamle delen finner du spisestuen. Dette er et levende museum, med innredning mange vil kjenne igjen fra sine besteforeldre eller oldeforeldres hjem. Ta deg tid til å titte rundt, både på håndverks-redskap, kunst og billedvev på veggene.

Salong

Hotellet har en stor salong med dansegulv og direkte adgang til baren.

Peisestue

Peisestuen byr på tradisjonell sjarm og «hyttekos» og er et yndet samlingsted om kvelden, både for spill og gode samtaler.

Bar

Baren ligger i peisestuen og der finner du et godt utvalg av drikke, både med og uten alkohol.

Spill

Hotellet har både bordtennis/ping-ping og biljard. I peisestuen finnes et utvalg av brettspill og kortspill til utlån.

Bibliotek

Glemte du å ta med nok lesestoff til ferien? I vårt lille bibliotek kan du låne eller bytte ut bøkene du har med deg. Her finnes også en del bøker for barn.

Badstue

Hotellet har 2 badstuer som kan benyttes gratis av våre gjester.

Tørkerom

Har du vått yttertøy eller skistøvler trenger du ikke ha det på rommet. I vårt oppvarmede tørkerom tørker utstyret raskt uten å sjenere.

Resepsjon og kiosk

I resepsjonen får du hjelp om det skulle være noe. Her finnes også kiosken «Fristebue» som byr på snacks, drikke og postkort. Her finner du informasjon om aktiviteter og opplevelser i Dagali-området.

Husk å skrive en hilsen i vår «gammeldagse» gjestebok før du reiser hjem!

Konferanserom/møterom

Du drar neppe til fjells for å sitte mest mulig inne, men om dere trenger et konferanserom har vi et rom til rådighet, med projektor/lerret og plass til ca 30/60 personer (klasserom/kinooppsett).

 

 

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel