Rommene på Dagali Hotel

Dagali Hotel har 45 rom i forskjellige kategorier og av ulik størrelse. Her finnes alt fra enkeltrom til store familierom med god plass til 6 personer. Hotellets eldste avdeling er innredet i gammel bondestil og har rosemalte detaljer.

Hotellrommene varierer i stil – noen av romtypene er i «retro-stil» med innredning og baderom fra det glade 80-tall, andre har nyere innredning og mer moderne stil. Selvfølgelig skal du ha en god seng og godt med plass! På Dagali Hotel mener vi at opplevelsene er viktigere enn stilen, og mange setter pris på at de kan strekke feriebudsjettet lenger enn på moderne designhotell.

Med unntak av 3 rom i hotellets eldste del har alle eget bad med dusj og wc. Det er god plass på alle rom. Hele hotellet har gratis wifi.

På noen rom er det tillatt å ha med hund, men må forhåndsbestilles.

Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sittegruppe og bad/wc. Noen av rommene ligger på bakkeplan med egen utgang og utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Familierom

Rommene har dobbeltseng og køyeseng/sovesofa (ca 150 cm bred) og er egnet for 2 voksne og 2 barn/ungdommer. Noen av rommen har flere køyesenger/sovesofaer (ca 150 cm bred) og gir plass til 6 – 8 personer. De har eget bad med dusj/wc med noe varierende interiør – noen av badene byr på en reise tilbake til 80-tallet. De har også en sittegruppe og de største rommene er todelt uten dør mellom.

Vi kan dele rommene i 3 kategorier:

  • Rom uten balkong
  • Rom med balkong
  • Rom på bakkeplan med egen utgang

De fleste av rommene har utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Familierommene er romslige, slik at også de som reiser på tur med en større familie har god plass til både folk og bagasje.

Rosemalte rom

De rosemalte rommene ligger i den eldste delen av hotellet, og gir deg en følelse av å gå rett inn i eventyret. Rommene er innredet i tradisjonell, norsk stil. Eget bad med dusj/wc.

Det finnes ett rom med himmelseng, ett med dobbeltseng og ett med køyeseng. Alle rommene har en sittegruppe med bord og stoler.

Kombirom/enkeltrom

Hotellet har noen kombirom med seng og sovesofa (ca 150 cm bred) med plass til inntil 3 personer, sitteplass og eget bad med dusj/wc. Noen har også balkong og utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Enkeltrommene har seng, sitteplass og eget bad med dusj/wc.

Rom uten dusj/wc

I tillegg til de vanlige rommene har hotellet også 3 rom uten dusj/wc. Rommene har vask med varmt og kaldt vann, dusj/wc finnes på gangen. Disse rommene leies ut til gjester som synes pris er viktigere enn komfort og ønsker å droppe eget bad.

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel