Rommene på Dagali Hotel

Dagali Hotel har 45 rom i forskjellige kategorier og av ulik størrelse. Her finnes alt fra enkeltrom til store familierom med god plass til 8 personer. Hotellets eldste avdeling har rosemalt interiør i gammel bondestil.

Hotellrommene varierer i stil – noen av romtypene er i «retro-stil» med innredning og baderom fra det glade 80-tall, andre har nyere innredning og mer moderne stil. Selvfølgelig skal du ha en god seng og godt med plass! På Dagali Hotel mener vi at opplevelsene er viktigere enn stilen, og mange setter pris på at de kan strekke feriebudsjettet lenger enn på moderne designhotell.

Med unntak av 3 rom i hotellets eldste del har alle eget bad med dusj og wc. Det er god plass på alle rom. Hele hotellet har gratis wifi.

Dobbeltrom/tomannsrom

Romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sittegruppe og bad/wc. Mange av rommene har også balkong og utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Familierom med balkong

Et populært valg for familier på tur. Rommene har dobbeltseng og køyeseng og er egnet for 2 voksne og 2 barn/ungdommer. De har eget bad med dusj/wc med noe varierende interiør – noen av badene byr på en reise tilbake til 80-tallet. De har også en sittegruppe og privat balkong med utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Familierommene er romslige, slik at også de som reiser på tur med en større familie har god plass til både folk og bagasje.

Familierom økonomi

Disse rommene har dobbeltseng og køyeseng eller sovesofa (ca 150 cm bred) og egner seg for 2 voksne og 2 barn, eller for 3 voksne. Rommene har eget bad, men har ikke balkong.

Store familierom

De store familierommene er for dere som reiser mange sammen. Her er det godt med plass selv for store familier. Her er det plass til inntil 7-8 personer (med ekstraseng til et barn).

Alle rommene har dobbeltseng, i tillegg har de køyeseng(er) og/eller sovesofa med plass til 1 voksen eller 2 barn (ca 150 cm bred). Noen av rommene har balkong. Alle har eget bad med dusj/wc, noen har badekar. Interiøret på badet varierer, noen er pusset opp i nøytrale farger, andre byr på en reise tilbake til 80-tallet.

Rosemalte rom

De rosemalte rommene ligger i den eldste delen av hotellet, og gir deg en følelse av å gå rett inn i eventyret. Rommene er innredet i tradisjonell, norsk stil. Eget bad med dusj/wc.

Det finnes ett rom med himmelseng, ett med dobbeltseng og ett med køyeseng. Alle rommene har en sittegruppe med bord og stoler.

Enkeltrom

Hotellet har noen enkeltrom med seng, sitteplass og eget bad med dusj/wc. Noen har også balkong og utsikt mot Dagali, Numedalslågen og Dagalifjell.

Budsjettrom for 2 personer uten dus/wc

I tillegg til de vanlige rommene har hotellet også 3 økonomi-rom uten dusj/wc. Rommene har vask med varmt og kaldt vann, dusj/wc finnes på gangen. Disse rommene leies ut til gjester som synes pris er viktigere enn komfort og ønsker å droppe eget bad.

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Kart