Reisen til Dagali

Dagali ligger omtrent midt mellom Oslo og Bergen og det er mange måte å komme hit på. Uansett hvor du kommer fra og hvordan du velger å reise byr reisen på spennende natur og flott utsikt.

Avstander:

  • Geilo: 24 km
  • Uvdal: 15 km
  • Kongsberg: 130 km
  • Oslo: 211 km
  • Bergen: 260 km

 

Med egen bil:

Dagali ligger ved fylkesvei 40 som går fra Kongsberg, oppover Numedal og til Geilo. Det er enkelt å komme seg hit med bil fra både Østlandet og Vestlandet. Hotellet tilbyr gratis parkering.

Fra Oslo/Østlandet:

Kjør Hallingdal til Geilo og ta til venstre mot Dagali i rundkjøringen der. Følg FV 40 til Dagali. Du kan også kjøre av i Nesbyen, og følge skilter mot Tunhovd, Skurdalen og Dagali. Dette er kortest, men dårligere vei.

eller

Kjør mot Drammen og Kongsberg, følg FV 40 mot Geilo til du kommer til Dagali.

 

Fra Bergen/Vestlandet:

Kjør til Voss, mot Eidfjord og så RV7 over Hardangervidda til Geilo. Ta til høyre i rundkjøringen der. Følg FV 40 til Dagali.

eller

Kjør til Voss og så til Aurland. Følg FV 50 til Hol, der svinger du til høyre mot Geilo på RV7. Følg veien til Geilo, ta så til venstre mot Dagali i rundkjøringen. Følg FV 40 til Dagali. Dette er lenger, men ved dårlig vær over Hardangervidda kan det være en fin løsning, da fjellovergangen er kortere.

Det går også an å kjøre over Hemsedalsfjellet, til Gol og så over Geilo.

 Med toget:

Ta Bergensbanen fra Oslo eller Bergen til Geilo. Enten du kommer fra øst eller vest kan du slappe av på toget og nyte utsikten mot Hallingdal eller Hardangervidda.

Numedalsbussen, som kjører forbi Dagali, korresponderer med enkelte togavganger. Vi henter gjerne grupper på Geilo stasjon. Rutetider og bilettbestilling finner du hos NSB.no.

 

 Med buss:

Det går buss fra både Kongsberg i Geilo, men ikke så alt for ofte. Sjekk rutetabellen for Numedalsbussen, og vær oppmerksom på at ikke alle rutene kjøres i skolens ferier. Det står oppgitt i tabellen.

 

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel