Motorsenter med isbaner og snøscooter på Dagali Flyplass

På Dagali Flyplass, bare 2 kilometer fra hotellet tilbyr Dagaliopplevelser motorbaserte vinteraktiviteter. Vil du prøve deg som rallysjåfør eller bli tryggere på glatt føre finnes det egne isbaner for bilkjøring. Du kan også bli med på snøscootersafari eller kjøre snøscooter på bane.

Blå logo 600

 

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Kjøring på isbane

Drømmer du om å bli rallysjåfør eller vil du bli tryggere når du kjører bil på glatt føre? Dagaliopplevelser har flere isbaner på Numedalslågen, med gode forhold fra januar til mars, noen år varer sesongen helt til april.

Alle bilene er rigget med veltebur, rallysete, 4-punkt sele og du kan velge mellom rallypiggdekk eller vanlige piggdekk.

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Snøscootersafari

Snøscootersafari er en rolig snøscootertur i et flott landskap. Turen går gjennom skogen og langs Pålsbufjorden og kanskje får du se elg, rådyr eller andre ville dyr på turen. Ta med familien eller bedriften ut i naturen på en helt ny måte.

Du trenger ikke å ha kjørt snøscooter tidligere, alle får opplæring.

 

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Snøscooterbaner

Fart og spenning med snøscooter – Dagaliopplevelser har flere snøscooterbaner fra 1 – 5 kilometer lange. Her kan du prøve deg gjennom svinger og på lange rettstrekninger, der du virkelig kan få opp farten.

På racingbanen brukes Yamaha Phazer, en lett type en-seters snøscooter som er enkel å manøvrere og veldig spreke.

Power Turn Buggy hos Dagaliopplevelser

Power Turn Buggy

Som eneste sted i Norge kan du prøve Power Trun Buggy hos Dagaliopplevelser. Dette er et morsomt kjøretøy med to motorer, én som styrer hjulsettet på hver side, der to personer skal manøvrere sammen.

Dette krever godt samarbeid og kommunikasjon. En morsom vri på en tembuildingstur og veldig populært på firmaturen. Power Turn Buggy kan brukes hele året.

 

Bildegalleri

Her finner du Dagali:

...og aktivitetene du må få med deg når du er her

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel