Engasjerende lagspill – Paintball og Archery Tag

 

Utfordre vennegjengen, storfamilien eller bedriften med morsomme lagspill. Du føler adrenalinet koke i kroppen når du hopper frem fra gjemmestede og sikter på fienden. Dagali kan friste med flere paintballbaner samt Norgesnyheten Archery Tag – et lagspill med pil og bue.

Archery Tag i Dagali Fjellpark

Archery Tag - Kun i Dagali

Drømmer du om å være Katniss Everdeen eller foretrekker du Robin Hood? Bueskyting blir stadig mer populært og med Archery Tag får du både lære å beherske buen og en spilleopplevelse ulikt det meste du har prøvd. Pilspissene er byttet ut med skumputer, slik at det hverken er farlig eller vondt å bli truffet. Målet med spillet er å treffe alle motstanderne, eller motstandernes blinker.

Dagali Fjellpark har Norges eneste Archery Tag bane, men spillet kan også tas med andre steder.

Spillet er populært i USA og blir stadig mer kjent i Europa.

Paintball i Dagali

Paintball

Har du prøvd å springe over banen mens kulene hviner rundt ørene? Motstanderen har deg i sikte, men du er så rask at de ikke treffer. Du er nesten fremme ved flagget – klarer du å sikre seieren for laget ditt?

Du kan spille paintball flere steder i Dagali; Ved raftingsenteret like ved Numedalslågen ligger skogsbanen til Serious Fun. Her spilles det paintball fra mai til oktober, på en morsom bane der naturen er en del av forhindringene. På Dagali Flyplass kan du bli med Dagaliopplevelser og spille paintball hele året. Egne vinterballer gjør at det også går an å spille om vinteren.

Bildegalleri

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel