Dagali Hotel/Dagali Hotel Drift AS er opptatt av at brukerne og leserne våre har tillit til oss. Vi ønsker å beskytte ditt personvern. Informasjonen som følger forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere. Vi verken videresender eller selger personopplysninger til tredjepart, og vi spammer ikke.

Informasjonskapsler

EU har innført nye regler for håndtering av informasjonskapsler, ”cookies” og personvern som har ført til endringer i Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven). Alle nettsteder som bruker informasjonskapsler må orientere brukeren om dette når brukeren kommer inn på siden. Ved å bruke Dagali Hotel sine nettsider; dagalihotel.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

«Cookies» – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi kan holde styr på hva du har sett av reklame samt gi oss statistikk som gjør nettsidene våre bedre. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt .

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller personer utenfor Dagali Hotel. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig basert på cookies. Har du flere spørsmål rundt cookies, kontakt oss på booking@dagalihotel.no.

Følgende informasjonskapsler brukes på dagalihotel.no:

Google Analytics: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk.

Avvise eller slette denne informasjonskapselen: http://www.google.com/intl/en/privacypolicy.html

Dobbeltklikk: Denne informasjonskapselen brukes til å måle hvor effektive de nettbaserte markedsføringskampanjene på Google er. Denne tjenesten samler informasjon om brukerens besøk på nettstedet vårt.

Avvise eller slette denne informasjonskapselen: http://www.doubleclick.com/privacy/dart_adserving.aspx

Facebook: Informasjonskapsler fra Facebook lar deg logge inn og kommentere innlegg via din Facebook-profil. Du kan også like vår Facebookside og se hvem av dine Facebookvenner som liker oss på Facebook. Når vi annonserer på Facebook kan sidene annonsen fører til inneholde en informasjonskapsel eller en pikseltagg slik at vi kan måle effekten av annonsen.

Mer informasjon om Facebooks retningslinjer for informasjonskapsler: https://www.facebook.com/help/cookies

YouTube: Vi integrerer videoer eller koblinger til videoer fra YouTube på nettstedet vårt. Dette gjør at når du besøker en side med innhold som er hentet fra eller koblet til YouTube, overføres kanskje informasjonskapsler fra disse nettstedene også.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for personvern på tredjeparts nettsted: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

WordPress: Dagali Hotel bruker WordPress som sin publiseringsløsning. WordPress bruker informasjonskapsler for å holde styr på administrasjonen av sidene og bruker også en informasjonskapsel for å vurdere om du har sett og godtatt våre vilkår for personvern, slik at du slipper å få melding om det ved hvert besøk på siden.

FormCookie: Når du fyller ut et skjema for å sende oss informasjon, legges det igjen en FormCookie på datamaskinen din. Slike skjema brukes på sider der du kan fylle ut et kontaktskjema. Denne informasjonskapselen settes på din datamaskin for at vi skal kunne styre om du kan sende meldingen en eller flere ganger. Den fjernes ikke når du lukker nettleseren. Dersom du ønsker å fjerne den, må du gjøre dette i nettleserens innstillinger.

Hindre bruk av informasjonskapsler

1. Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

2. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

3. Du kan laste ned en blank informasjonskapsel («opt-out cookie»), slik at informasjonskapsler fra Google Analytics ikke lagres. Klikk på denne lenken for å få instruksjoner om hvordan du går frem: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

4. For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din.

Om du sletter dine informasjonskapsler forsvinner også den blanke informasjonskapsler og du må laste den ned på nytt. Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på http://www.allaboutcookies.org.

Webanalyse

Dagali Hotel samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på dagalihotel.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler først inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx.

Søk

Dagali Hotel lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter ved interne søk på dagalifjellpark.no. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database, og de blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss  informasjon fra Dagali Hotel. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

Behandling av personopplysninger

 

IT-ansvarlig har det daglige ansvaret for Dagali Hotels nettbaserte behandlinger av personopplysninger på www.dagalihotel.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, kontaktskjemaer osv. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Det er kun Dagali Hotel som har tilgang til opplysningene som samles inn.

 

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. De som er registrert i en av Dagali Hotel systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Dagali Hotel ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

E-post: booking@dagalihotel.no
Telefon: 32093700
Adresse: Bygdevegen 90, 3588 Dagali

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

 

Org. nr: 918097708

© 2016 Dagali Hotel Drift AS

Kart