Bli med på rafting i Numedalslågen!

Rafting er en opplevelse du bare må prøve! Her får du utfordret deg selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Du vil kjenne sug i magen, få vannsprut i fjeset og garantert smile fra øre til øre, uansett hvilken raftingtur du legger ut på. Finn din favoritt, fra rolige familieturer til rå ekstremturer.

Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for deg som gjest betyr det at det skjer noe hele tiden og man må jobbe sammen for å treffe linjene riktig. Turen blir utfordrende og morsom for deltakerne hele veien. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt.

Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Du får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

 

Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali:

Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp

Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart

Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

Foto: Emile Holba

Power Turn Buggy hos Dagaliopplevelser

Duckies

Duckies er rafteflåter for to personer. De ligger lavt i vannet og gir deg skikkelig nærkontakt med kreftene i elva.

Vil du ha en ekstra utfordring eller prøve noe helt nytt kan vi anbefale å prøve duckies.

 

 

Kajakker i Dagali

Elvepadling

Er du en ivrig elvepadler har du garantert hørt om Dagalifallene. Er du uerfaren, men med lyst til å prøve deg i det våte element kan du bli med på kajakkskole. Der kan du også finpusse ferdigheter som eskimorulle eller leie kajakk.

Vil du heller kaste deg rett ut i heftige strømmer kan du bli med i tandemkajakk – der du har med en erfaren padler i kajakken.

Foto: Emile Holba

Snøscootersafari langs Pålsbufjorden

Juving

Juving vil si at man klatrer, rappellerer, hopper, sklir og svømmer – på alle måter tar seg ned et juv. I Ølmosjuvet i Uvdal byr Full On på juvandring i særklasse.

Her får du garantert utfordret noen grenser!

 

 

 

Rappellering med Dagaliopplevelser

Rappellering

Tør du fire deg ned 16 etasjer? I rappellveggen får du virkelig testet deg selv. Godt sikret i tau og med erfarne guider til å hjelpe deg kan du klatre ned den 40 meter høye fjellveggen. Et garantert kick!

Rappellering passer best for grupper som skoleklasser, større familier, firmagrupper eller utdrikningslag.

 

Foto: Emile Holba

Her finner du Dagali:

...og aktivitetene du må få med deg når du er her

Dagali Hotel

Dagali Hotel - i hjertet av opplevelsene

Dagali Fjellpark - Ski- og aktivitetssenter

Løypekart Dagali Fjellpark (Custom)Dagali Fjellpark er et trivelig skisenter for hele familien med 5 lange bakker, pluss egen barnebakke og Norges lengste kjelkeløype.

www.dagalifjellpark.no

Serious Fun raftingsenter

Serious Fun raftingsenter tilbyr spennende raftingturer på Numedalslågen. Forskjelliut-av-kontoret-serious-fun-dagali-fjellpark-geilo-sommer (32 of 43) (Custom)ge turer for familier, grupper og tøffinger. Her finner du også villmarkscamp med badestamper, kanoer, bade- og fiskemuligheter, samt overnatting. Hos Serious Fun kan du også være med på paintball og teambuilding.

www.seriousfun.no

Dagaliopplevelser

gokart-dagali-opplevelserDagaliopplevelser byr på raftingturer og elvebrett, paintball, rappellering, gokartbane og andre motoraktiviteter om sommeren. Vinterstid kan du prøve snøscooter på bane eller bli med på en snøscootersafari. Her kan du også prøve deg som rallysjåfør med bil på isbaner.

www.dagaliopplevelser.no

Geilo Husky camp - Geilo

Geilo Husky byr på runder på 5 og 10 kilometer ut fra sin huskycamp på. Lær å kjøre ditt eget hundespann og bli kjent med hundekjørernes liv i campen etterpå.

 

 

www.geilo-husky.com

Geilo sentrum

Foto: Emile HolbaI Geilo sentrum finner du togstasjonen der Bergensbanen stopper, i tillegg til et trivelig sentrum med med en rekke sjarmerende butikker og og spisesteder. I løpet av året foregår det mange spennende arrangement i Geilo sentrum.

www.geilo.no (arrangement og informasjon om Geilo)

www.nsb.no (togruter og billettbestilling)

Joker Dagali

joker-logoPå Joker-butikken i Dagali finner du det meste du trenger for oppholdet på fjellet, enten det er Kvikk-Lunsj, skismurning og ullundertøy eller fiskestang og agn til fisketuren. Butikken fungerer også som turistinformasjon og har et godt utvalg av kart og brosjyrer om nærområdet.

https://joker.no/Finn-butikk/Joker-Dagali/

Full On

juving-full-on-dagali-fjellpark-sommer (Medium)Full On har base på Geilo og tilbyr rafting og kajakkskole i Dagali, samt juvvandring i Ølmosjuvet i Uvdal.

 

 

www.fullon.no

Dagali Hotel

Bygdevegen 90
3588 Dagali
Norge

Org. nr: 947310984  

© 2016 Dagali Hotel

 

Tripadvisor review knapp for Dagali Hotel